OM

Erfarna Seniorer 

Vi på Erfarna Seniorer har lång erfarenhet att leda projekt från början till slut med fokus på kvalitet inom satt budget. Våra tjänster inom rotavdrag och rutavdrag finns för tillfället tillgängliga för privatpersoner i hela Stockholms län inkl. angränsande län samt i Västerbotten och Norrbotten för att kunna ge dig som kund snabbast möjliga service. Behöver du ha hjälp i andra delar av Sverige så har vi även kontakter där, så tveka inte att hör av dig om du behöver hjälp så ska vi se vad vi kan göra.

 

Våra priser börjar redan vid 165 kr/tim efter skatteverkets rotavdrag och/eller rutavdrag, och självklart innehar vi F-skattesedel som krävs av skatteverket för att få göra rotavdrag och rutavdrag. Alla våra utövare är fullt försäkrade när de utför uppdrag via Erfarna Seniorer hos dig som kund. 

 

Erfarna Seniorer tillhandahåller även bemanning och rekrytering till företag. Våra seniorer har, som vårt namn beskriver, lång erfarenhet inom alla möjliga områden. Det som präglar våra seniorer är entusiasm och flexibilitet. Bland annat kan vi tillhandahålla personal till kundtjänst, kundmottagning, reception, barnskötare, ekonomi/bokföring, vaktmästare, IT-support, snickare, elektriker, målare, handyman, allt-i-allo och mycket mer. 

Frågor?

0708-327 943 

Mån – Fre

08:00 – 17:00

Kontakta oss när du vill: 

info@erfarnaseniorer.se